Dosta vam je SALATA? Evo pravog letnjeg osveženja iz ŠERPE koje se kuva 20 MINUTA (FOTO)
Tikvice mogu da se pune kačkavanjem, prezlama, paradajzom, a mi vam predlažemo klasičan recept sa mlevenim mesom.
Tikvice mogu da se pune kačkavanjem, prezlama, paradajzom, a mi vam predlažemo klasičan recept sa mlevenim mesom.
Ovo tradicionalno jelo je prava radost za stomak, jer se jede kašikom!
Kombinacija voća i povrća i odavno nije novost u kuhinji, niti je čudno, pa iskoristite sveže namirnice kojih je na pijaci svakog dana sve više.
Pilav je staro, jednostavno i ukusno jelo. Ako niste odavno jeli - sada je trenutak.
Miris paprikaša vraća u prošlost, jer je to mnogima omiljeno jelo iz detinjstva.
Špgete karbonara mnogi zovu "sirotinjske" jer se pripremaju od dva sastojka.
Većina dece ne voli boraniju, ali možda nije bila spremljena na pravi način.
Špargla je izuzetno zdravo povrće, a priprema se lako i brzo se dobijaju salate, prilog, predjelo ili čitava večera.
Pečurke se mogu jesti na bezbroj načina, a šampinjoni su jedan od najukusnijih priloga koji se mogu brzo spremiti.
Pileća džigerica može da se jede sa krompirom, nekim drugim prilogom, ali i samo sa zelenom salatom.
Unesite korisničko ime i lozinku
Unesite vaš email
Sva polja označena * su obavezna!