Kompletan i BRZI ručak za 5 MINUTA u jednom sendviču
U velikoj ste žurbi, nemate vremena za ručak, a pojeli bi nešto toplo? Evo predloga

Belo meso se najbrže sprema i potrebno je samo nekoliko minuta da bi se ispržilo. Uz svežu salatu eto kompletnog ručka koji može da se jede za stolom, ali i da se ponese van kuće.
Pročitajte još: Frižider je PRAZAN? Vreme je za GRENADIR MARŠ!

Sastojci:
- filet belog mesa po osobi
- 1 paradajz
- list zelene salate
- majonez ili namaz po želji
Priprema:
Belo meso se očisti i iseče u tanke filete. Uvek kada se kupi belo meso treba da se pripremi za upotrebu, jer se tako štedi vreme. Belo meso se posoli, pobiberi i prži pet minuta sa jedne, pa druge strane. Belo meso je isprženo kada promeni boju.

Zelena salata i paradajz mogu da se zamene listom kupusa ili rotkvicama.
Dok se belo meso prži, opere se list zelene salate i nekoliko čeri ili jedan običan paradajz. Zelenoj salati se ukloni koren iz sredine. Paradajz se iseče u kolutove.
Pročitajte još: Ako imate JABUKU i JAJE, napravite poslasticu za PET minuta! (FOTO)
Najpraktičnije je sendvič napraviti u kifli koja se iseče po sredini i, kao prvi sloj, prvo se ubaci zeleni list, preko njega meso i odozgo se poređa paradajz.
Kifla može da se namaže krem sirom ili majonezom, prema ukusu.