Све време смо ПОГРЕШНО СОЛИЛИ ХРАНУ! Ево како треба и свака домаћица МОРА ДА ЗНА
Када се наталоже масноће и нечистоће од кувања, шпорет може да изгледа прљаво и запуштено, иако га перете детерџентом за судове после сваке употребе.
Када се наталоже масноће и нечистоће од кувања, шпорет може да изгледа прљаво и запуштено, иако га перете детерџентом за судове после сваке употребе.
Ватросталну посуду је готово немогуће опрати да се цакли. Пробајте са содом бикарбоном.
Више од пет милиона људи је прегледало упутство једне маме на Тик току
За припрему помфрита потребни су вам само кромпир, уље и со, а да ли знате у чему је тајна његовог савршеног хрскавог укуса?
Унеси корисничко име и лозинку
Унесите емаил
Сва поља означена * су обавезна!