NE BACAJTE KORU OD KROMPIRA: Evo kako brzo da spremite savršen PIRE (VIDEO)
Poznati kuvar otkrio tajnu na koji način da vam ovaj prilog bude kremastiji
Pire krompir je idealan prilog uz pečeno meso i uvek ga rado spremamo. Što ga više mutimo pire postaje kremastiji i ukusniji. Međutim, postoji još jedan način kako da ovaj čuveni prilog spremite bolje, a tajnu je otkrio poznati kuvar Niko Rob iz Australije i podelio video na Tik Toku.
Pročitajte još: VEROVALI ILI NE: Da biste očistili fleke na pegli potrebni su vam PINCETA I PARACETAMOL
Prvo dobro operite krompire i ogulite koru, koju ostavite sa strane pošto će vam trebati kasnije. Zatim isecite krompire na pola i kuvajte otprilike od 12 do 15 minuta. Skuvan krompir pasirajte pomoću mašine za mlevenje kako biste razbili sve gromuljice. Sledeći korak je da u smesu dodate maslac.
Nikova tajna krije se u kori krompira
Nikova tajna krije se u pripremi mleka. On takođe stavlja mleko u pire, ali prvo ga spremi na poseban način. U mleko stavi sačuvanu koru od krompira i kuva dva minuta na jakoj vatri. Posle kuvanja procedi mleko i tek onda sipa u smesu. Krompir pire spremljen na ovaj način biće vam sočniji i kremasitiji. Zato, ne bacajte koru!
@nickoskitchen The BEST Mashed Potato ? Recipe ##minitutorials ##livingtogether ##recipe ##cooking ##foryoupage ##fyp ##fastfood ##potato ##mashedpotato ##mashedpotatoes
♬ original sound - nickoskitchen
Pročitajte još: POSTOJI TRIK! Otkrivamo vam CAKU kako da na pravi način podgrejete picu!